Portrét Nadpis
Moje práce
Volební obvod
Fotografie

Fotografie z mojí činnosti ...

Kroky našeho senátora

(Celobarevné materiály ve tvaru ".PDF".
Otevřete pomocí programu Acrobat Reader.
Velikost jednotlivých souborů cca 500 kB)

23. říjen 2002 - Choceň - Setkání s místopředsedou vlády a ministrem zahraničních věcí Cyrilem Svobodou v Chocni na téma Evropská unie a my.
- Setkáni s občany v ulicích Chocně
- V rozhovoru s paní Věrou Luxovou

18. říjen 2002 - Ráby - Setkání s předsedou senátu Petrem Pithartem při příležitosti slavnostního otevření školícího zařízení mikroregionu Pod Kunětickou horou.
4. říjen 2002 - Vamberk - Křižovatka I/14 a I/11 - Ministr dopravy Milan Šimonovský v doprovodu starosty Ing. Jiřího Mazůcha se na pozvání senátora Bartoše seznámil na místě s neutěšenou dopravní situací a oprávněnosti výstavby obchvatu města Vamberka.
Větší obrázek
23. září 2002 - Orlické Záhoří - Ministr zahraničí Cyril Svoboda (první zleva) přijal pozvání senátora Františka Bartoše (druhý zleva) k návštěvě pohraničních přechodů. Na snímku třetí zleva starosta Bystřice Klodské Mečislav Kaminski a čtvrtý zleva poslanec Parlamentu ČR a předseda Euroregionu Glacensis Jiří Hanuš. Foto: kr
Rychnov
14. září 2002 - Rychnov n. Kn. - Tisková konference na rychnovském zámku.
Rychnov
14. září 2002 - Rychnov n. Kn. - 14. září přijel senátora Bartoše do Rychnova nad Kněžnou podpořit i František Pithart, který vysoce ohodnotil Bartošovo působení v Senátu.
Rychnov
14. září 2002 - Rychnov n. Kn. - V sobotu 14. září poděkoval senátor František Bartoš svým příznivcům, přátelům netradičním způsobem - objednal koncert královéhradecké filharmonie v chrámu Nejsvětější Trojice v Rychnově n. Kn. Po skončení koncertu příjemný večer pokračoval na kolowratském zámku.
Vratislav
7. září 2002 - Wroclaw - Desetitisíce Poláků navštívily v sobotu odpoledne humanitární koncert nazvaný Wroclav Praze. Senátor František Bartoš ocenil v zastoupení českého ministra zahraničí Cyrila Svobody konkrétní příklady solidarity, již projevili Poláci vůči českým obcím i institucím.
Choceň
2. září 2002 - Choceň Zahájení nového školního roku byl senátor František Bartoš přítomen nejprve na Obchodní akademii v Chocni, kde se sešel krátce před začátkem vyučování s celým učitelským sborem.
Návštěva v DD Potštejn
25. května 2002 - Potštejn - V sobotu 25. května 2002 se senátor František Bartoš zúčastnil zahradní slavnosti u příležitosti oslav 50. výročí založení Dětského domova v Potštejně.
Návštěva v Dobrušce
18. března 2002 - Dobruška - Na pozvání ředitele školy Ing. Antontína Mikeše, CSc., se senátor František Bartoš zúčastnil besedy se studenty 4. ročníků Střední průmyslové školy elektrotechnické v Dobrušce.
Návštěva  FAB
19. února 2002 - Rychnov nad Kněžnou - Návštěva továrny FAB, a.s., Rychnov nad Kněžnou 19. února 2002, zleva ing. Matějů, senátor Bartoš a zástupce hejtmana Královéhradeckého kraje ing. Derner.
Euroregion
21. ledna 2002 - Euroregion - Na jednání Euroregionu Glacensis senátor Bartoš, předseda Euroregionu Glacensis Jiří Hanuš a generální konzul Igor ©edo.
Dětské centrum ve Veské
31. října 2001 - Veská - V závěru výjezdního dne navštívil senátor Bartoš Dětské centrum ve Veské, které ve spolupráci s Občanským sdružením Dialog z Hradce Králové pořádalo Den otevřených dveří spojený s možností prohlídky rekonstruovaného Veselého domečku.
Dolní Roveň
31. října 2001 - Dolní Roveň - Senátor Bartoš v obci Dolní Roveň společně se starostkou Ivou Vinařovou a radním Pardubického kraje Ing. Jiřím Kubínkem uvedli do provozu silnici II/322 v části Dolní Roveň - Komárov, kterou nákladem 71 miliónů korun zrekonstruovala a. s. STRABAG Rychnov nad Kněžnou.
Wroclav
12. října 2001 - Wroclav - Otevření generálního konzulátu ČR, na kterém má svůj nemalý podíl i iniciativa Euroregionu Glacensis, se zúčastnil i senátor František Bartoš.
Holice
2. července 2001 - Holice - Veřejné slyšení obcí sen. obv. 48 okresu Pardubice a Ústí n. Orl. (mikroregionu Loučná). Kromě senátora Bartoše byl přítomen i senátor Jiří Brýdl, předseda Výboru pro územní rozvoj a veřejnou správu Senátu Parlamentu ČR a Josef Bezdíček, místopředseda Svazu měst a obcí ČR, a 14 starostů obecních a městských úřadů.